VALFRI TEXT

WEEKEND

Hej!

Oj, jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Helgen var helt otroligt bra, men samtidigt så knäpp, oförutsigbar och osammanhängande. Det har varit helt galet på verkligen alla sätt, så mycket som hänt, roliga och mindre roliga saker. Allt från att ha glömt mitt ID och behövt åka fram och tillbaka till goldcoast till att ha träffat människor från Tasmanien och tillbringat en morgon i deras lägenhet i Surfers med världens finaste utsikt. Råttor som fallit ner på oss när vi satt i en park mitt bland skyskraporna i Brisbane de sista timmarna innan gryning. (Jag dog av skratt! Attackernade råttor..i träd?) Klättrat i träd. Delat hostelrum med tyskar och holländare och betalat för det trots att det inte blev så att jag sov där. Sedan gick vi ut och vi hade himla kul! Och tro det eller ej , men under hela natten var jag inte inne på en enda pub.
Spenderat mer än ett dygn utan sömn och söndagen på stranden tillsammans med Megan och sedan ensam när hon for hem. Det var väldigt skönt att få vara helt ensam ett tag faksiskt. Det har varit en riktigt Bra helg med andra ord! Och jag låter bilderna tala för sig själva.

Imorgon är jag ledig så då skall jag faktiskt åka upp till Brisbane igen på förmiddagen. Så jag skall göra mig lite i ordning nu och sen åka in till Surfers och sova i den fina lägenheten inatt.
Så med detta inlägg säger jag, Ha en riktigt bra söndag! 








Mitt nya namn!







 









Hostelrum, såg inte killen i sängen först efter och oj vad vettskrämd jag blev! (HolländarN)




Utsikt från lägenheten, tänk att få vakna upp till detta varje morgon!











Nere på stranden.





 


 

Kommentarer
Mamma skrev:

WOW!!!!! Är det dyrt att bo där. Annars vore det kanske nå´t för oss. Det låter så bra allt och vilka bruna ben!!!! Blir avundsjuk.

2011-11-20 14:36:49
URL: http://fridahoglid.blogg.se/
Ida skrev:

sv: Åh, tack för omtanken Frida. Hoppas du har det bra. <3

2011-11-22 02:21:55
URL: http://changeofseasons.blogg.se/
broder johan skrev:

freiday !!! hahaha klassiskt starbucks ;) fick också något fint namn när vi var i Moskva minns jag :D ha det bäst!" jättefina bilder!

2011-11-23 17:13:13


KOMMENTERA HÄR:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0