Hår

På Lördag tänkte jag fixa till min frisyr en gång för alla. Jag hatar min hårfärg just nu, någon blandning mellan röd/brun/grön. Solen bleker ju håret så fruktanvärt här nere och att jag färgat håret tidigare gör inte saken bättre. Vill tillbaka till mitt blonda rufs som faktiskt är mitt riktiga, så slipper jag tänka på utväxt och blekningar. SKÖNT.

ungefär såhär tänkte jag:


Marie Sernerholt är himla snygg!


ALOha

Hej! Tillbaka på Gold Coast efter 5 underbara dagar uppe i Carins. Vi har haft det väldigt bra med toppen väder och det var verkligen skillnad på vädret, mycket mer exotiskt där uppe. 30 + i luften och 30 grader i havet, hur galet är inte det? Så himla skönt. Vi har besökt fina stränder, ätit på goda restauranger, solat, snorklat 4 mil rakt ut i havet i stora barriär revet. Underbart! Så jäkla fint var det! Och så häftigt att ha varit där. Så glad över att ha varit där verkligen.

Ikväll var mina föräldrar hit bjudna och vi grillade, det var jätte mysigt! Lucas var också med och han har blivit så himla söt. Jag som inte är världens största fan av små barn har verkligen fallit för honom. Speciellt när han kommer "springande" fram till mig och vill upp och gosa. (Det kunde du inte tro va Emelie?)

JAG LOVAR ATT LÄGGA UPP BILDER ASAP. MINA FÖRÄLDRAR HAR KAMERAN MED SIG TILL SYDNEY TILL ONSDAGKVÄLL MEN EFTER DET SÅ!

och Emelie, Jag saknar dig så mycket så att det gör ont!


ONSdag 22 Februari

Har haft en sån där dag man varken borde eller vill ha. Enda sedan imorse när jag vaknade har allt bara varit dåligt. När jag har mina dagar så har jag verkligen mina dagar och ingen borde få träffa mig under dessa.. helt ärligt. Jag är så arg, frågan är bara varför.  

Hur som helst, håller på att packa för fullt eftersom imorgon bitti/inatt(?) (vid fem) åker jag och mina föräldrar till Cairns och stora barriär revet! Kommer bli så himla skönt att komma härifrån. Så himla skönt att vara lite ledig. En 5 dagars semester med sol-bad-snorkling-mat och ..dödliga maneter. Jorå, högsäsong för dem nu så man måste ha våtdräkt på sig. Men bättre det än att dö skulle jag tro....fast..





Ha det bra så hörs vi när vi hörs!
Puss


SUSHI

Nu sticker jag iväg och äter mat. Sov med fläta plus att ha gått i den hela dagen så nu är jag galet lockig!



Pöss


The perfect female body


skräp

Oh lord won't you buy me a Mac pro.

Måndag, jobba. Skall sticka iväg med Lucas till PG och han skall få leka medans jag tittar på. Ikväll skall jag möta mina föräldrar och vi skall gå och äta sushi på rullande band! Jag gillar.


Nu. Lunch.


You don't know your beautiful.

En låt som går på repeat överallt och som fastnat som ett gammalt tuggummi i min hjärna är den här låten. Inte alls min musikstil egentligen men något måste det ju vara som orsakar att jag helt plötsligt kan stå i köket och göra nått töntigt move och bara " SO co-come on!! You got it wro-o-ong!" Haha, tönt!

One Direction – What Makes You Beautiful

Killarna - Jag tål dem inte. Överfriserade wannabes. Men låten gör mig glad!


Men den här låten med däremot, den är bara ren kärlek, Jag älskar den. Jag missade ju hela idol förra året, såg inte ett enda avsnitt, men hon verkar ju rätt cool. Brukar lyssna på den här när jag ligger nere vid stranden och bara njuter av mitt hyfsat härliga liv just nu.

Moa Lignell – When I Held Ya


Btw. Godispåsen är slut nu... :(


SVENSK besök

Åh! Roligt att träffa mina päron igen :) och Lucas verkade digga mamma, haha!
Tack Johan för att du påminde dem om att köpa lösgodis, HEAVEN! Seriöst åt nästan hela påsen (och det var ingen dålig sådan...hehe) Så sjukt gott. Och att jag äntligen fick min väska som jag faktiskt egentligen fick några veckor innan jul men som vi tyckte var onödig att skeppa hit. Nu har dock alla Sveriges bloggare den så det är inte lika roligt men skit samma, snygg är den! Svart skinn med double zips i guld. Kommer användas för mycket tippar jag. Nu kommer mamma och pappa vilken sekund som helst och sen skall vi ut och äta. Puss




16 Februari

Idag kommer mina föräldrar hit efter att inte setts på 3,5 månad! Känns absolut inte så länge. Vet inte riktigt när bara, hoppas de hittar hit efter alla flyg, tåg och bussresor de måste ta sig genom. Möter dem någon gång i eftermiddag! Puss


Alla ♥-dag




13 Februari

Har verkligen inte gjort något vettigt idag. Helt enkelt bara varit. Jag tog en lång promenad runt om i området, runt gator där jag aldrig varit förut, det var så fint. Himlen var helt rosa och det speglade sig i havet och i skyskrapornas fönster, jättefint verkligen! Kul med en ny runda att gå. Köpte med mig lite blåbär hem och har suttit och bara varit nu på kvällen. Har ont i halsen och min röst är jätte hes men mår iallafall inte dåligt. Nu skall jag se på Skönheten och Odjuret och sen sova. Jag kommer aldrig växa ifrån gamla Disneyfilmer, älskar dem. När ajg får barn skall de få se på de äldre filmerna. Så fina med musiken och bilderna. Minns när jag satt bänkad framför tvn och tittade på mina filmer. Låtsades vara Törnrosa och Askungen ute i trädgården och lekte Belle på gärdet och hoppade runt bland alla blommor och kobajsar med Lady (Vår gamla hund), haha! Eller när jag fick "Lilla sjöjungfrun" i julstrumpan och sedan tittade på den varje dag vet inte ur länge framöver och tillsammans med mamma. Kan fortfarande nästan alla disneylåtar utantill.
Tur att jag har en bästa vän som är likadan!
Nåväl, Godnatt på er. ♥




MIN HELG

Byron bay var super! Bästa helgen i Australien hittills.



Här är jag med min fallkärmskille. Han var så himla soft vilket var skönt eftersom det lugnade mig, jag var hans 9e hopp för dagen och klockan var bara halv ett!




Rätt häftig bild på tjejen som var precis innan mig.


Jag









Nöjda tjejer




Downtown Byron




de obligatoriska hoppbilderna

Haha, Bananen.





Vandring upp till fyren.













lägereld på stranden med hippies och gitarrspelning.


So what we get drunk
So what we smoke weed
We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out
That's how its supposed to be
Living young and wild and free







Kvällen fortsatte med att vi gjorde oss i ordning och drog ut och dansade, och slutade upp på stranden. Kul kväll! Har verkligen en och en halv miljon bilder men tog inga från dagen efter men dagen spenderades på stranden efter att vi vart på världens bästa café. Det var hur mysigt som helst, verkligen surf-australiensk miljö över alltihop och som pricken över i:et var det bara surfkillar som jobbade där, gjorde kaffe och lagade frukosten, serverade osv. :) Så himla nöjd över helgen.
puss.


Imorgon gäller det


jorå, Imorgon klockan halv ett (halv två inatt, Svensk tid) skall jag ihop med Megan och två tjejer till testa på gravitationslagen och vara ett steg ifrån en säker död. . . låter väl helt underbart?
Nej, jag har nog inte riktigt fattat vad jag skall göra än (tur är väl det) så det har inte riktigt greppat mig ännu. Men jag vet att min största fobi någonsin är höjder och jag brukar ibland drömma hemska drömmar om att jag faller ner från något. Bara faller, riktigtriktigt obehagligt. Och nu skall jag helt plötsligt göra det på riktigt.
Ok, kan bli det sjukaste mest galna jag någonsin kommer att göra. Så FACE YOUR FEAR! ...eller :(
Skall försöka ta vara på det, om det går att "ta vara" på något när man hänger där utan något varken över sig....eller under sig. Nej fy, skall sluta tänka på det så jag inte ångrar mig! Kommer vara helt jävla stört att ha gjort det iallafall.
Vi hörs på måndag eventuellt söndagkväll!

Puss

-Bilden är tagen från Byron bay.


FRIDA(Y)

Hallihallå!

Idag är jag en gående snorboll. Haha! Nej, men ärligt. Himla jobbigt när ögonen helatiden blir tårögda!
Idag har jag och Lucas lekt nere vid havet, det finns en lekpark där med gräs runt om så det är ju perfekt för honom att bara krypa runt. Träffade även en polsk mamma som började prata och det slutade med att jag fick ett jobberbjudande i London nästa år! Hon hade tydligen någon kompis där som drev något företag. Men det är nog ganska tveksamt alltså. Kul grej iallafall.
Slutade jobba för en timme sedan ungefär och har varit nere på coles och handlat lite mellanmål och lite frukost till imorgon som jag skall ha på vägen ner till Byron Bay. Längtar!

Pusspuss


Mina söta shorts som jag faktiskt bor i när jag jobbar.

Illy,som alltid kommer och möter.

En "Dagens outfit" hahah. La ner mycket tid..

Världens godaste

9 Punkter

  • Jag har blivit sjuk, lagom kapabel till ingeting. Timingen kunde inte varit bättre.
  • Har även smittat Lucas, eller om han smittat mig.
  • Har fått syn på ett flertal himla dödssnygga kläder som finns i Sverige och gråter lite inombords för att jag inte kommer få tillgång till att köpa något.
  • Såg idag The VOW på bio och tycker den var fin men jobbig. Jobbig film att se på. Även lite väl flickig.
  • Tittade på bio främst för att det var gratis pga att jag varit där så mycket..hehe.
  • Saknar min familj, mina föräldrar, mina bröder.
  • Saknar mitt hjärta.
  • Ser fram emot den kommande helgen samt de kommande veckorna!
  • First Aid Kit är löjligt bra.

PAUS

Hejhej!

Vet inte om någon märkt det ännu men jag har tagit bort mitt facebook konto. Anledning till det är väl mest för att jag känner att det tar upp sån himlans tid och det blir så lätt "obligatoriskt" att alltid kolla facebook, tid jag vill lägga ner på annat. Typ att leva? Tycker att facebook blivit lite för mycket och rätt uttröttande faktiskt, att alla kan snoka runt på alla och ta del av saker som man inte egentligen riktigt har med att göra. Jag kommer finnas kvar på skype såklart! och här och även på min mobil (jag har fortfarande inte lärt mig mitt australiensiska nummer så kan inte skriva det) Så får vi se när jag kommer tillbaka till "civilisationen" på facebook igen.

Puss


Nya Zeeland

Kom precis in från en 30min lång springrunda, så skönt! Skall försöka hålla igång nu när det ändå är så lätt med vädret att bara sticka ut och bränna av en joggingtur. Hoppas jag håller motivationen uppe!
Hur som helst, har sedan länge bestämt mig för att åka till Nya Zeeland någon dryg vecka innan jag far hem till Sverige. Tittar runt på olika ställen och förhandlar med mig själv om vad som är mest värt att se. Tror nog att det blir en resa till Queenstown på södra ön, ser så himla fint ut! Vill gärna besöka något av ställena där Sagan om ringen spelades in också.. litenördsådär, men vi får se vad som lockar mest. Så I Juni sticker jag och hänger med alla 45 miljoner får(nästan som att komma hem). Även om det kommer vara kallt, nästan vinter i Juni ju.
Längtar redan!



Queenstown, NEW ZEALAND



RED JACKET



Så snyggt! jag skall definitivt köpa en röd skinnjacka så fort jag kommer hem, om jag inte hittar någon här. Himla snyggt ju!

en bränd rygg och en helg senare.

Hur är det? Här är det en vanlig ,fast dödligt varm, måndag. 
Lördagen tillbringades mestadels till att jobba (MIN SISTA JOBB HELG; OH FEEL THE JOY) och sedan blev det att göra sig i ordning på två röda och sticka in till Southport för att möta upp Megan för middag. Var planerat att även gå ut tillsammans med henne och några tjejer till men jag hoppade det eftersom jag varken hade pengar eller var så supersugen. Behöver verkligen spara mina pengar till nästa helg.
Sedan kom det att bli den kanske finaste söndagen hittills här down under för mig. Strålade sol och himsket varmt. Jag vaknade haffade min handduk och tillbringade hela dagen under ett litet träd vid strandkanten i sällskap med en mängd olika frukter och tidningar. Och även fast jag smörjde in mig med spf 30+ och låg i skuggan, brände jag min rygg, det gör ont som fan. Annars var det en perfekt söndag. På kvällen "umgicks" jag med min finaste vän  där hemma, Emelie, och somnade sedan efter en bra film. Det kan ibland vara helt underbart att bara vara ensam och ja, bara vara. Toppen. Om en stund skall vi äta tacos och innan dess tänkte jag springa ner en sväng till coles. Och så hoppas vi att tiden går fort så att det snart är helg igen!

 


dagens lunch. GOTT!


tillskott






SUR - T

Sulle möta upp Anna för att äta mat men busstransporten är så jädra kasst ap dålig här omkring, och dyr också för den delen. Måste köpa busskort..
Jag kom till Australia Fair som är en link där man får byta bussar osv. Skulle ta bussen till Surfers och satte mig och väntade, och väntade, och väntade. Nej men juste, det kom ju aldrig någon! De måste ha bytt tidtabell...typ ikväll. Klockan närmade sig nio och jag kände att mat och sen hem skulle bli alldeles för sent för en jobbarkväll, dessutom visste jag ju inte om det skulle gå någon buss tillbaka och taxi har jag varken råd eller lust att betala. Sen när en sak inte går som den skall så går allt utöver också fel. Någon som känner igen sig? Köpte choklad inne på 7/11 och påsen gick sönder, tappade plånboken x antal gånger, bar på världens kamera, satt och väntade på Australia Fair på bussen påväg tillbaka och den skulle inte komma på ett tag och av någon märklig anledning spelar de alltid domedagsmusik på det stället, da vinci koden möter de tre muskitörerna. Mörk Kyrkmusik och brutala körer. Varför? En busschaufför som var världens otrevligaste. Gick på bussen och möttes av en granskande blick uppifrån och ner och sen ett suckande, lite som "hopplöst fall", ni vet. Trevligt, tänkte jag.

Nu är jag iallafall hemma. Så här såg jag ut ikväll. Värt med smink!

Chernobylbarnet.


MELONAS

Godkväll och hej! Ledig Fredag - Hängde på stranden som sagt och trots molnighet (typiskt, enda dgen jag är ledig så är det dåligt väder...) var det varmt och skönt. Köpte några tidningar och spenderade några välbehövda timmar ensam med en bit melon. goeett. 

Nu får jag göra mig lite i ordning för jag och Anna bestämde för en sekund sedan ungefär att vi skall mötas i Surfers för middag om en timme. Hungrig som ett djur är jag... aa, precis som det brukar vara helt enkelt! 
Hejjj 


 




HEY'veryone



Känner att det blivit lite torrt på blogg fronten. Jag har inte haft för mycket att göra - tvärtom, har knappt rört mig den här eftermiddagen. Kom att tänka på att jag nog spenderat över 30 timmar i min säng framför alla typer av filmer (sovande är inte inkluderat...) den senaste veckan. Softa bananer.

Imorgon är jag ledig. Jag skall, om vädret är fint, gå ner till stranden. Ja.. igen. Det har inte varit alltför bra väder på de senaste veckorna så nu är det dags att lapa lite. Men det är lite som rysk roulette det där med vädret här. 1/6 chans att det håller sig fint en hel dag, speciellt nu under regnsäsong. Kan helt utan förvarning bara börja ösa ner , och fort går det - BAM så är man en blöt katt. Men pepparpeppar*
Hoppas jag inte sover alltför länge. Jag älskar att vakna till en sol som tränger sig in genom persiennerna och gör det liiite lättare att inte ligga kvar för länge. Annars? Kan inte säga att jag har så mycket att tillägga. Har spenderat ett par timmar framför skype (även om jag inte alls borde på grund av mitt förbannade internet) med min älskade älskade pojkvän, som just nu faktiskt befinner sig i fjällen med -25 C. Kontraster. Vi är ungefär så långt ifrån varandra man kan vara.
De senaste dagarna har flygit förbi, liksom alla dagar. Hinner knappt planera en helg innan det är dags för nästa. Dagar + kvällar ser istortsett likadana ut och kommer troligtvis göra det fram till nästa helg då jag ihop med 3 andra brudar sticker på roadtrip till Byron Bay. Planera - sol - bad - mat - dryck - och en annan sak till! AHOO, nervöös! Hoppas på en apbra helg! Helgen efter det kommer mina päron och förblir här Februari ut, då skall vi besöka stora barriärrevet. Känner på mig att Februari kommer bli toppen. Ha en fortsatt go Torsdag! xx 


Jag längtar så efter dig.

RSS 2.0