Godnatt


Bildspel från Lucas 1års kalas

Innan kalaset drog igång. Ballonger. Massa gott! Party hats. Candy give aways till barnen (även vissa vuxna haffade med sig några). Födelsedagsbarnet i finskjortan. Mat i mängder. Gäster. Tårtan. Sjunga för Lucas samt blåsa ut första ljuset. Förväntansfulla. Familj. Chocolate mudd cake.








trött tjej

Vilken dag. Är helt slut i både huvud och kropp efter att ha hört barn skrika och springa runt en hel dag. Oh my. Lekt ballong och koja och allt vad det kan vara. Det har varit en hektisk dag med massa mat, underbar tårta. Satt faktiskt och åt tårtan med tre små tjejer på sex och fyra år. Helt plötsligt säger en av sexåringarna
- Jag gillar inte frostingen (för det är väl samma som Icing?) för att den är för sockrig.
Fine tänker jag, det var den. Sen säger hon
- Jag vill inte äta mer tårta (hon hade inte ens ätit halva biten) för jag äter inte socker för då blir jag tjock, och jag vill inte bli ett fetto....
wtf? Hon är sex år. När jag var sex år hade jag bara ätit socker om jag kunnat. Stackars.
Hur som helst. Lucas fick en triljon paket som vanligt. Mitt, får han på Tisdag på hans födelsedag ihop med Karin och Brads paket. Köpte ett livräddar linne på Bondi till han, skit sött. Tar bilder när han fått det. Bilder från idag kommer senare!

Såhär såg jag ut iaf ut. Hade ett annat linne som är djupt i ryggen och högt i fram men bytte om nu för det blev jobbigt. Knallgul bikiniöverdel och höga shorts. På armen satt såklart min fina guess klocka.





Ja, dina lakan är konfetti nu skall himlen bli vit.

..Men det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Har inte gjort något märkvärdigt idag, förutom att slå in min födelsedagspresent till Lucas. Det tog tid, paketinslagning är inte min starka sida. Jäklar va fult paketet blev. Men det är insidan som räknas, right? :)

Imorgon blir det 1års kalas här. Massa barn, hjälp. Vi får se hur det går.. Mitt första 1 års kalas någonsin!
Ta nu hand om er. Hörde att det kommit en massa snö hemma. Jag lovar att tänka på er. ;)

 

 


Jag vet att jag är dålig på att blogga men har haft lite att göra.


HAPPY AUSTRALIA DAY



Idag var det Australiens nationaldag. Firades genom att träffa några tjejer och gå ut och äta.
Puss


helt slut

Pushade mig själv och kämpade genom ett styrkepass, första på en väääldigt lång tid. Ojoj, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, inte ens på boxen, är det illa. Nu kan jag dock inte röra mig..


Svettis


Calleth you

Sitter i mtt nystädade rum med Ola Salos stämma i öronen. Jag är och har sedan långt tillbaka haft en inre förkärlek till the ark och de får mig alltid att påminnas om sommaren och Sundsvall, gatufest, Mamma, och nu Emelie eftersom vi var på en av The arks sista konserter någonsin i sommar på Peace and löööv. Så att lyssna på dem och påminnas om allt fint får mig ju att - må så jädrans bra.

Kom på mig själv förut med att stanna upp och bara njuta av min tillvaro. Här. På andra sidan (inte död.). Nöjdnöjdnöjd! Det gäller att ta hand om tiden bäst möjligt! Leva i nuet. Ta vara på möjligheterna. Så att jag när jag kommer hem kan känna mig nöjd med min resa och fått världens erfarenhet. Det tror jag på. Tack till er alla som lämnar fina kommentarer och är inne och kikar här! Himla roligt!
cheers



ANDREAS MOE




Let it rain

 




Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Vaknade upp idag till ljudet av regn, verkligen ösregn.
Men det gäller av att göra det bästa av dagen och eftersom jag är ledig så sprang jag ner till affären och köpte med mig lite godsaker, för nu blir det en heldag med film!

Haha, och ja! När jag stod i kassan tittade kassörskan på mig och bara "What are you wearing?" och jag tittade ner på mina kläder och fick fram ett "Ehm..oh it's just my..ehmm." Så avbröt hon mig och sa "Because you smell lovely!"
Haha, förstod ju inte att hon menade parfymen. Hon är förresten nu den tredje kassörskan som kommenterat att jag luktar gott. Så roligt! Det hade ju aldrig hänt i landet lagom så att säga. Nu skall jag mysa ner mig framför datorn och se på film. Har köpt både jordgubbar och TimTams (så himla gott) och frysta bär som får ersätta lösgodis, mums!


FANCY

I dessa tider går jag runt och doftar en blandning av päron/jasmine/mandel/vanilj. Parfymen jag använder heter FANCY och luktar helt underbart gott!
Ä l s k a r

livslängden lär ej bli lång.




Lunchtime



Sitter och äter lunch! Lucas är så busig så det går riktigt segt... Men så fort han är färdig skall vi sticka ner till playgroup som börjar idag efter jullov och han skall få träffa och leka med några andra barn. Jag får sitta som "mamma" och titta på.. haha, brukar känna mig helt vilse där med alla de andra mammorna som pratar barnmat, barnkläder, leksaker, dagis, sovtider, framsteg hos sina ungar. ja, ni förstår. Jag kan ju ingeting om sånt där! Sitter där och ler och låtsas hänga med..

Måndag 23 Jan

Godmorgon! Klockan är halv åtta här nere och jag sitter i soffan med en kopp kaffe och tittar på morgonnyheterna. Mannen som är nyhetsankare höll jag på att krocka med i Sydney i folkmassan, lite roligt! Har börjat dricka kaffe nu varje dag, så nu är det officiellt, jag är vuxen.. Det är mulet och blåsigt ute, men rätt skönt faktiskt.
fred ut.


aj


utan blixt                                                               blixt



Bytte örhänge för första gången (flera månader sedan jag tog hålet).
Det var fräscht. Hoppas det bättras, annars får jag väl, mot min vilja, ta bort det. Ser fint ut på blixt-bilden!


Olika ögonblick under dagen



puss


Hallihallå! Hur har ni det? Jag har det helt okej nu efter en halv veckas "sjuklighet". Jag vet inte vad man skall kalla det, inte sjuk, inte frisk. Slogs av ett ständigt illamående och magont samtidigt som jag hostade som en dåre. Vad hände där? ....
Nej, själv tycker jag att det är jättetråkigt att läsa om hur sjuka andra är så jag sätter punkt där. Mår iaf bättre nu.

Vad händer annars här nere då? Jag jobbar helg igen  och det känns helt okej då mina vänner runt om också gör det. Jag är besviken på vädret som inte bjuder på mer än varma molniga dagar. Tråkigt, man bleknar så fort.
Just nu sitter jag i köket samidigt som spice girls wannabe spelas på tvn. Haha. Minnen.
Jag väntar istortsett på att Januari skall ta slut så att Februari kan kicka igång, då börjar det nämligen hända lite mer saker. Bland annat kommer mina föräldrar ner och sen så har jag och Megan planerat något roligt/spännande i början av månaden, iiihh, mer säger jag inte..än. Bara att jag är fett nervös. 

En annan sak är att Karin frågat mig om jag kan tänka mig att stanna i Australien längre än vad vi sagt, ca en månad extra. Jag får suga lite på den karamellen för hur gärna jag än vill stanna så blir det lite klurigt med sommarjobb osv.. Dessutom kommer jag vilja åka hem till sommaren (Aussies vinter) och träffa mina nära och kära. Och såklart, My man. (lite cool bronx dialekt) *Håller ut en knyten näve lite sådär småcoolt, hip-hop style, för att hälsa* ... Nej, måste lägga av med sån där humor som bara jag tycker är rolig...

Nu skall jag och Lucas sticka ner till ht och sätta oss på ett fik..och fika. :) (iaf jag.)


20:22



Hej alla coola kidzz.
Kom precis hem från en powerwalk på stranden. Jobbigt! Mina ben är helt spagetti. Men riktigt skönt var det att få röra på sig lite, händer ju inte alltför ofta nuförtiden, hehe. Vädret var det inget fel på heller, soligt och svalt. Schön kväll. Nu skall jag röra mig mot duschen och sedan lägga mig och umgås lite med Tabita, Gulletussan, Görel och gänget.
G'night.

 


011812

 






Cover





En sång som har spelats oavbrutet sen jag kom ner hit i November. Affärer/restauranger/cafén/radio/gatumusikanter, you name it! Överallt. Vet inte om den kommit upp till Sverige ännu. Fett skön låt. Kommer alltid tänka på Australien när jag hör den.


skycoaster, wet n wild!



Hittade en film på den skycoastern jag och Martina plågade oss med i förra veckan! Haha, det är inte vi på filmen men det är från wet n wild. Kul att se hur det gick till för den som inte förstod, tråkigt att vi inte fick med oss på film bara, man hade säkert hört vår panikångest ända nere från marken skulle jag tro, haha!
Det ser kanske inte så farligt ut men det var det värsta jag gjort i hela mitt liv..än så länge. Huvva!


011612

Livet kommer lite emellan datorn ibland när Australien bjussar på fint väder. Fallet har dock varit annorlunda idag då regnet till och från öst ner. Solen tittade fram under en kort period och jag passade på att sticka ner till affären för att handla några apelsiner, C vitamin behövs då man som jag lyckats gå och bli förkyld.
Var borta en bra stund i jakt efter ett par nya hörlurar och bestämde mig för ett par skinande vita. Liksom alltid går jag efter utséende framför kvalité på materiella saker och blev jäkligt snopen då jag när jag kom hem märkte att resultatet av mitt handlande inte var det bästa, som att lyssna på en halvtaskig radio, 170 kronor för ingeting ungefär. Efter en timme av strosande valde jag att bege mig hemåt och vad skulle inte passa bättre än att ett agressivt regnfall skulle börja och jag blev helt (dyng)sur.

Hur som helst, jag ligger mest framför serier/filmer och varvar mellan apelsiner och mörk choklad. Det är inte helt fyskam. Regnet öser ute.. Skall försöka knäppa lite bilder i framtiden, har blivit dålig på det.
Där tackar jag för mig!

Sån där lista som är rolig att göra men tråkig att läsa..

Vad är du beroende av? Läppbalsam, pengar?
Vad får du oftast komplimanger för? Ögon, läppar.
Hur imponerar man på dig? Har man talets gåva, så.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, och ofta spelar Emelie en roll i detta..
Var bor du? I nuläget, På guldkusten i Australien, annars i sveriges fina västkuststad Strömstad.
Trivs du där? Allt som oftast, ja, gällandes båda platserna.
Har du haft sex idag? Nej.
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" oavsett om det är ett nummer jag känner igen eller inte. Svarar alltid på svenska.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? "I'll see you tomorrow hopefully."
Antal timmar sömn i natt? Fler än fem, färre än tio.
Brukar du komma i tid? Ärligt? ... Fast jag har väl blivit bättre.
Vanligaste färg på dina kläder? Har ingen vanlig färg riktigt. Men svart är väl alltid ett säkert kort. 
Vad tycker du om fötter? Tycker inte alltför bra om fötter. Fult.
Vad saknar du? Gamla goda tider, ni vet! Min pojkvän, min bästa vän, min familj, köra bil, spela piano. Listan är alltför lång så jag nöjer mig där.
Hade du en bra kväll i går? Ja, det var en lugn och skön kväll.
Favoritdryck på morgonen? Ingenting är "favorit" för mig på morgonen. Dricker oftast vatten.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt elva, halv tolv. Att jag inte somnar då hör inte hit.
Är du blyg? Det händer!
Sysslar du med någon idrott? nej, men jag hade mer än gärna gjort det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek men attraktion.
Har du spytt offentligt? Jag var oerhört åksjuk när jag var yngre, blev många stopp vid vägkanter runt om i Sverige, hehe.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Sånt man inte kan göra som tjej..
Är du nöjd med ditt liv? Till och från. Oftast!
Är du bortskämd? Nej, bortskämd skulle jag inte vilja kalla mig, trots att mina föräldrar gillar att kalla mig det då och då.
Vad gör du i morgon? Jobbar morgon, sedan får vi se vad som dyker upp. Beror på vädret. 
Vad är det värsta du vet vad gäller människor av ditt egen kön? Oj, tjejer kan vara det bästa man kan ha runt sig, men även det värsta. Jag tål inte respektlösa tjejer samt tjejer med förutfattade meningar.  
Har du bra vänner? Annars hade jag inte varit med dem. Umgås med dem jag håller av.
Vad är det finaste du fått? Jag har fått mycket fint genom åren, så jag vet faktiskt inte. Resan och möjligheten att ha få åka hit kanske toppar listan i nuläget.
En speciell dag du minns? Söndagen den 27 april 2008 när jag och min pojkvän blev tillsammans. Det är svårt att försöka veta vart man varit idag om det aldrig hänt.
Du samlar på? Hmm.. kan man skriva pengar?
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Oftast Mamma.
När grät du senast? Hm, Onsdags.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Vad skulle jag inte göra om jag vann en miljon? Men jag hade med all säkerhet rest.
Vill du gifta dig? Ja, men inte än på ett tag.
Vill du ha barn? I framtiden, ja. Väntar gärna tio år.
Är du musikalisk? Jag gillar att spela piano.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten. Dricker alltid helst vatten.
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja, och det har de gjort sedan urminnes tider.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja.
Biter du på naglarna? Nej.


Höst 2010


All this way

Hejhej!

Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det super! Hade en mycket bra kväll igår, vi hade tänkt gå ut jag och Martina, men det blev lite ändrade planer under kvällens gång och det var roligt det också, haha!
Idag vaknade jag klockan 12, det var första gången jag vaknat senare än klockan 10 under min tid i Australien. Behövdes kanske? Har annars bara tagit det lugnt idag, jag och Martina träffades och åt frukost på the coffee club, så himla ovärt. Sämst frukost, inte alls värt de dyra pengarna. Dit tänker jag inte gå igen.. Vi köpte sedan med oss lite mat och satte oss på stranden trots att det har varit en molnig dag.

Annars så är det toppen, jag trivs så bra! Jag har haft en rolig månad tillsammans med Martini, vi har haft det toppenkul! Men nu är det dags att stänga det kapitlet för imorgon åker hon till sin nya familj i Brisbane och jag önskar henne all lycka till! Kommer nog bli bra. Fast det kommer såklart kännas lite konstigt nu att inte kunna träffas på eftermiddagar och kvällar som vi har gjort under en hel månads tid. Men vi skall försöka ses framöver några gånger såklart!

Imorgon tror jag att jag skall träffa Megan igen, saknar henne. Vi pratade om att åka till Seaworld men det beror på vädret så vi får se!

Puss ♥


Bästa bilderna jag hade på mobilen från igårkväll, hehe inte superbra precis. Men såhär såg jag ut innan jag bytte skjortan till en bustier istället. (skjortan vart alldeles för varm)


               


The girl with the dragon tattoo

Hej hej!

Kom precis hem från att ha varit på dubbelbio! Tror Australien är lite senare än vad svenskarna är med bio för premiären av Stieg Larsson's "Män som hatar kvinnor" var inte förrän idag. Tror den redan gått ett tag i Sverige om jag inte tar helt fel... har dålig koll på allt sånt där.
Iallafall, Vi såg först på filmen "The Descendants" med George Clooney och den var bra, det var en fin film. Och sen på "The girl with the dragon tattoo" och ja, ärligt, vet inte vad jag skall säga.. tyckte den var riktigt kass. Vet inte om det beror på att jag jämförde den så grovt med den svenska (jättebra) versionen eller om det var för att allt var så krångligt och storyn var helt annorlunda, eller om det vart för den konstiga Engelsk/Svenskan eller för att Sverige såg ut som ett snöigt och bergigt landskap i Alperna. Alpberg finns inte 10 mil utanför Stockholm! naeh, ingen hit. Det enda som var bättre i den här filmen var sexscenen, haha. Men det var allt.

Nog om det, imorgon är det Fredag och sedan väntas helg! :)


11 Januari

Ligger i min säng och lyssnar på Filip och Fredriks sommarprat i p1 från 2007.
Idag var det den varmaste dagen på två år i Brisbane och Gold coast, nästan 40 grader nu på eftermiddagen.

Här är två från November när jag och Linda var på main beach och sen gick ut i broadbeach ihop, rolig och mycket vimsig natt! :)


pussssoouuusss pusspuss


Wet n' Wild

Heej!

Hur mår alla idag? Jag mår så bra, ledig idag och har haft en hur rolig dag som helst med Martinis på inget mindre ställe än Wet n' Wild! Det är ett stort badland som finns här på goldcoast bara några mil bort.
Vi kom dit vid 11-12 tiden och och mötte upp Jason, en vakt som jobbar där. Han är kompis till Brad så han mötte upp oss utanför éntren och vi fick gratis inträde :) Sen frågade han om vi ville ha skåp till våra grejer och såklart vill man det, så han fixade det gratis för oss också! Så himla snäll! När vi bytt om och gick ut sa han att han ville ta med oss till en attraktion som kostar pengar innan det blir för mycket kö, och jag hängde inte riktigt med på vad han menade men vi följde med och vart hamnade vi inte om inte på den värsta attraktionen på hela stället! Vet inte om någon hört om det förr (Det hade iaf inte jag..) men den heter skycoaster och är som två stolpar på 60 m som man firas upp i. Man kan välja att åka en, två eller tre personer, så vi åkte såklart ihop. Det enda man hänger i är en liten, hm vet inte vad man skall förklara det som, men typ ett tjockt förkläde som i sin tur har satts ihop med en lina i ryggen. Man firas upp liggandes neråt och det enda man ser är marken som bara blir mindre och mindre under en... Jag har nog ärligt aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Grejen är den att när man är på toppen så hör man i några högtalare " 3..2..1" och sen skulle vi dra i en liten lina på förklädet som gjorde att allting släpper. Jag hade fått den väldigt trevliga uppgiften att dra.. och ni kan ju bara förstå hur sjukt rädd jag var av att bara hänga och dingla där uppe och utöver det dra i en lina som skulle göra att vi skulle åka fritt fall rakt ner (jämför lite med bungy jump), japp, säker död, tänkte jag. Iallafall, när jag väl drog i linan så funkade det inte! Haha vi fick panik och bara nej nej nej! Martina försökte dra i den också men det gick inte och vi hörde killen i högtalaren bara "pull the string on the side!....it's allright...it's allright" hahah! Men sen drog Martina i sin lina och då funkade det! Haha, och där flög vi. Så himla läskigt men fortfarande såååå jäkla kul! När vi kom ner darrade jag som tusan. Men shit va kul det var, och gratis dessutom! (Vi kom fram till att vi sparat ca 200 dollar pga av Jason, 1200 kronor, soft.) 
Jason stod nedanför och skrattade åt oss när han såg hur rädda vi vart. Vi hade ju inte varit med på noterna alls utan bara följt honom tills vi nästa sekund befann oss 60 meter över marken, hängandes i en liten lina. Men kul vare absolut! .... efteråt. 

Och oj vad vi sprungit runt. Man blir som ett litet barn igen. Har verkligen provat på allt och åkte speciellt en sak som var himla kul, man åkte på en fyrsittig badmadrass rakt ner och sen in i en stor tratt typ. Jätte kul!
Haha, jag är nästan fortfarande helt i extas. Vi har hur som helst haft en jätte rolig dag och har skrattat så himla mycket, fått otroligt många skrattanfall alltså, haha! Det har varit jätte fint väder och vi har ätit jätte god glass. Men lyckades även blöda näsblod igen av någon anledning och lyckats skrämma livet ur en liten unge som trodde jag slått mig blodig... haha.

Nåväl. Nu är jag helt slut och mina fötter värker :(
Ha det så bra hemma!


Tog inte med mig kamera och mobilen låg i skåpet så har inga bilder, men här har ni bild på skycoastern!



Man åker som en gunga där efter det släppt.

och här på favoriten!




Årsresumé 2011

Här kommer ett bildspel från det passerade året. Ett fint, händelerikt, lyckligt år.

 Januari.

Costa Rica





Februari

Hängde en del med min (h)järnsyster.
Åkte bl.a ut till färingen som under Februari var helt igenisat.




Mars

Åkte bl.a till Italien.




April

PROJEKTARBETE,PROJEKTARBETE,PROJEKTARBETE! Regnskog Amazonas vs Afrika.

Jullis och jag en aprildag i skolan.





Bild från 28 april.


Fick nytt jobb på Nilson group, främst på:




Maj

PROJEKTARBETE Inlämning och betyg sättning. Blev hyfsat nöjd med mina utgångsbetyg!

Tog första hjälpen ceritfikat, här räddar jag hm, Bengt tror jag han hette.


Sista månaden med 3NV . Här är vi ute på Tjärno! :)


Juni

Studentbal 1 juni!




/Fina bilder av Masha.




14 Juni, STUDENT!!

/av Masha






28e juni- 2juli. P&L



Fick mejl från familjen Falk-Baker och det blev bestämt att jag skulle komma till dem i Australien i November och ta hand om deras lilla pojke Lucas i sju månader.

Juli
Åkte ut till Rossö en kväll och bara satt på berget med min älskade.



Solade ute i skärgården


Hade besök.


Jobbade och provade snygga skor...



Hängde mycket på vår altan!


Augusti

Åkte några mysiga dagar till Göteborg.




Hängde med bästis!




Duktig och hurtig! Ute och gick varje dag!







BLEV 19 ÅR!


September
 
Spenderade massa tid i Luleå hos Calle.


Blev mörkhårig



Oktober

Ännu mer tid i Luleå!

Förberedelser för Australien.

Umgicks med mina närmaste så mycket som möjligt.

29 Oktober: Bye bye Sverige!


November





December




Nu hoppas vi på ett lika underbart 2012!


8 Januari 2012

Känns så konstigt att skriva 2012 istället för -11. Jag har inget vettigt att skriva idag förutom att jag just nu sitter och lyssnar på låtar från förra årets Peace&Love och massa sommarminnen kommer upp! Jag längtar så till den svenska sommaren, hur konstigt det än låter. Hoppas verkligen på en fin sommar. Hoppas även jag har tid för att åka en sväng upp till Sundsvall också! Längesedan nu. 
Hur som helst, det har varit galet varmt idag och under den kommande veckan skall det tydligen komma en värmebölja över gold coast, vilket betyder ännu varmare. Sommaren har äntligen kommit på riktigt till Australien! 



Bild från Göteborg Augusti 2011


Det där med nyårslöften..






Jag får inget kläm på detta, så jag säger bara.
 
Inte göra de samma misstag jag gjorde under förra året, istället göra nya och lära mig till nästa år.

Vara glad, framåt, positiv och framförallt nöjd.

Må bra.

Inte haka upp sig över småsaker.

Ta vara.


FREDAG 6 JANUARI 2012

Hej bloggen!
Kom precis hem från en liten kväll hos Martina. Hon hyr ju ett rum hos en man bara några kvarter härifrån så vi hängde i hans lägenhet största delen av kvällen. Tycker han är så himla lik Crocodile Dundee, haha, kunde verkligen inte sluta tänka på det. Det blev en lugn fredagskväll då jag jobbar imorgon. Börjar redan vid klockan sju så nu får jag nog ta och lägga mig.

Godnatt känns lite konstigt att skriva då jag vet att klockan bara är tre på eftermiddagen hemma så Goddag! :)





Grattis Sverige!


SYDNEY NYÅR 2011/2012

Hej! Längesen nu!

Jag har bara inte tagit tag i att ladda upp bilderna för vet att det tar sån himlans tid, tyvärr. Jag var iallafall i Sydney från den 29dec-2jan och det var så himla mysigt. Vi bodde hos en man och hans dotter i förorten Cronulla som ligger kanske en halvtimme utanför centrum. Vi fick bo där helt gratis dessutom! Snällt! Cronulla var ett mysigt ställe med massa affärer och restauranger och ligger även fint då det ligger precis vid havet. Det var ett riktigt surfarställe. Där gick vi runt första dagen och såg på bio på kvällen osv, mysigt. Sen har vi varit inne i Sydney resten av dagarna och det var fint. Tyckte verkligen om staden! För att vara en såpass stor stad så var den väldigt mysig med massa restauranger och parker och det var väldigt rent. Vi gick runt där en hel dag och bara var. Härligt! Dessutom har vi verkligen haft vädret på vår sida. Så fint, varje dag. Vi tog inte med kamerorna på nyårsafton eftersom vi ville inte riskera att bli av med dem så har tyvärr inga bilder därifrån men det var galet med folk! Asså vi kom knappt fram på gatan. Haha, och juste! När vi gick där i folkmassan såg jag den där holländaren jag delade hostelrum med i Brisbane, vad är oddsen på det? Skulle gått fram till han och hälsat om inte folkmassan hindrat mig.
Fyrverkerierna var otroliga (såklart) och det var verkligen häftigt att få ha varit där under nyår!
Sista dagen tillbringade vi på Bondi beach! Coolt att varit där men det var sjukt mycket folk. Vi såg förresten när de spelade in "livräddarna på Bondi beach" och jag som tittat på det en del tyckte det var fett kuuel. Ville nästan gå ut och dränka mig själv för att komma med i programmet... haha, nej..... eller?

Hur som helst! Här kommer en hög med bilder!
Sköt om er, puss.


Sydney från flygplanet



Cronulla.







Stor marknad som innehöll allt från kläder till mattor och grönsaker.



New Year's Eve 2011



Skytrain, som gick genom hela staden.





En fin park mitt i Sydney, vid en av alla hamnar.


Om man ville tvätta fötterna!




Mellandagsrea och Martina är på G!

Vi handlade lösgodis:)





Sen tog vi färjan för att se stan lite från havet. Det var såå fint! :)










Haha! Fina. :D









Ser ni den långa baren som sträcker sig där nere? Det spelades massa musik och förberedelserna inför nyår var i full gång. Verkligen härlig stämning!


Nyårs uggs!





Louis Vuitton skyltfönster!



Mina Nyårskläder:)



BONDI BEACH




Galet med folk











RSS 2.0